Slovenský fanblog o K.Räikkönenovi

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

BLOG č.1

Tak tu je prvý blog.Dnes je 1.2.2014 a asi niektorý z vás čakali na funkčný web kimi-f1driver.wz.sk :( Viem,sľuboval som veľa vecí.... Web som nestihol urobiť pretože nemám až tak veľa času,problémy s netom atď... (a ešte k tomu sa pripravujem na súťaž) Robím na rozložení stránky,stránka do konca týždňa bude určite funkčná :) No zase nechcel som vás nechať čakať tak som začal písať blog (blogy budú denne pridávavané) Dostaňme sa konečne k téme Kimi. Ja sa osobne na túto sezónu veľmi teším. Ako povedal Kimi: "Dobrý začiatok." Hneď na prvom testovaní v Jereze ukázal svoje kvality a že majstrovský titul nie je až tak strátený.Pracovanie s novými formulami je ťažké,hovoria niektorí jazdci.Kimi zajazdil vtedy 31 kôl (32 kôl) takže sťažovať sa nemôžeme :) Milý návštevníci môjho blogu :) komentujte,píšte svoje názory.Ak mi nič nebudete písať,tak blog ani web lepšie nebudú. Toto je asi všetko z prvého vlogu ;)

f1 | stály odkaz

Komentáre

  1. ...
    tak ja sa uz tesim na tie novinky tu :)

    no a samozrejme na sezonu 2014, snad bude tak vzrusujuca, ako predpokladam
    publikované: 03.02.2014 14:27:24 | autor: Didi (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ...
    Áno aj ja sa teším :) akonáhle budú všetky problémy ktoré ma brzdia s tvorbou stránky tak sa dúfam budete mať na čo všetci tešiť.
    publikované: 03.02.2014 22:07:29 | autor: Richard-admin (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014